[Sl]sistemko-backup-service


Neomejena velikost

Naj vas velikost ne skrbi! Ne glede na to ali potrebujete gigabajte ali terabajte prostora, vsi vaši podatki bodo varno arhivirani. Arhivirate lahko le del vašega sistema, priporočljiva pa je arhiva celotnega sistema. Povrnitev podatkov je mogoča v vsakem trenutku in je brezplačna.

Avtomatično delovanje

Nikoli več ne skrbite ali ste izvedli zadnjo arhivo ali ne. Arhiviranje se izvaja povsem samodejno, večkrat na dan. Tudi ko vi delate, se vaše datoteke arhivirajo – po končanem delu pa še potrdijo. Bodite popolnoma brez skrbi, nikoli več ne boste izgubili nobenega dokumenta!
Arhiviranje – kako deluje ››

Dostopnost 24/7

Dostopajte do zadnje shranjene verzije kadar želite! Do arhiviranih podatkov lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli. Arhivirano datoteko si lahko preprosto prenesete na katerikoli računalnik. Zagotavljamo najvišjo varnost in zaščito podatkov. Preberi več ››

Mobilnost

Prenesite si arhivirano datoteko kar na vaš telefon! Brezplačna aplikacija omogoča varen dostop do datotek preko pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Vaša pisarna je vedno z vami, dostopna s konico vašega prsta!

Najvišja stopnja varnosti

Podatke najlaže zaupamo oblaku, če točno vemo kje se naši podatki nahajajo in kako je za njih poskrbljeno. V podjetju Sistemko zagotavljamo popolno varnost podatkov na strežnikih, ki jih vsakodnevno poleg vrhunske zaščite tudi fizično kontroliramo.

Več o varnosti in shranjevanju podatkov ››

Izbrisane datoteke?

Arhivirani podatki na vašo željo ostanejo dostopni poljubno dolgo – tako lahko dostopate tudi do podatkov, ki ste jih na svojem računalniku že izbrisali. Zagotavljamo popolno varnost podatkov na strežnikih, ki jih vsakodnevno tudi fizično kontroliramo.

Več o shranjevanju in varnosti podatkov ››


Povrnitev podatkov

Vaše datoteke so v arhivi urejene po mapah, tako kot je urejen vaš osnovni sistem. Povrnitev podatkov je tako povsem enostavna. Samo poiščete datoteko, ki jo želite in jo povrnete na vaš računalnik. Povrnitev podatkov je mogoča v vsakem trenutku in je brezplačna.

Več zunanjih diskov

Želite poleg trdega diska arhivirati tudi celotno vsebino zunanjega diska? Brez težav, arhivirate lahko enega ali celo več zunanjih diskov. Brez omejitve velikosti datotek. Vsebina se arhivira večkrat dnevno, zato bodite brez skrbi – vsi vaši podatki so vedno na voljo. Arhiviranje zunanjih diskov ››

Uporabniku prijazno

Vsi podatki so arhivirani po mapah, kot jih imate urejene na svojem računalniku – naj bo to MAC ali WIN okolje.Varnostna kopija bo poskrbela, da ne boste nikoli več izgubili svojih podatkov. Arhiviranje je preprosto, varno in zanesljivo.

Primerno za vse!

Arhiviranje je pomembno tako za posameznike kot za podjetja. Zato smo pripravili izbiro, ki bo primerna samo za vas. Vrhunska zaščita, znani in zanesljivi strežniki so lastnosti, ki prepričajo. Uporaba je enostavna in primerna za vse operacijske sisteme.

Slide-RiskFree

3o DNI BREZPLAČNO!

Uporabljajte polno verzijo programa in arhivirajte 3o dni.
Brez obveznosti.
Popolnoma brezplačno!

Izpolni obrazec ››